Over ons

Hassan Ahannach, eigenaar

De straten van Tiel dragen al een flink aantal jaar het vertrouwde adres van dé Kledingreparatie & Stomerij winkel van Tiel.

De Betuwe schaar wordt gerund door Hassan Ahannach, die met zijn ruime ervaring van meer dan 30 jaar, de gewenste expertise voor zijn klanten kan bieden. De Betuwe Schaar staat bekend om zijn lage prijzen met de beste service. Men kan hier terecht voor kledingreparaties, stomerijservices, [ver]maken van gordijnen en meer. Dit geldt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

”Ik schrik niet terug voor uitdagende veranderingen en doe altijd dan ook enorm mijn best om puur vakwerk te leveren. Het is zonde om kledingstukken meteen weg te gooien. Met het oog op duurzaamheid, maar ook met het oog op het behouden van uw kledingstukken waar wellicht een belangrijk stukje geschiedenis in zit. ”

Hassan Ahannach staat dan ook bekend als een ondernemer in hart en nieren die maar liefst 6 dagen in de week klaar staat voor zijn klanten. De Betuwe schaar, kledingreparatie & stomerij in Tiel; een bedrijf met jarenlange ervaring in het vermaken van kleding en andere soorten textiel. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de kledingbranche dankzij de onmiskenbare kwaliteit, kennis en kunde. Vertrouw op de deskundige uitvoering van het atelier en ervaar optimale hygiëne, eerlijk advies en een verbluffend resultaat!